ZA 20.01.2024 / 16u

Koen Peeters is schrijver en antropoloog en is al langer bekend voor zijn rijk en stilistisch zeer verfijnd oeuvre. Romans als De bloemen en De Mensengenezer werden bekroond met grote literaire prijzen. 

In zijn meest recente boek Georges maakt hij een collage van feiten en fictie.  De Morgen  noemde  het  ‘een plakboek vol mysteries, hij bezingt het onverklaarbare, hij houdt het mysterie in stand’. De Tijd  heeft het over ‘ontroering, vertedering, troost en vriendschap.’ 

Koen Peeters, een geboren verteller, komt naar het huis van Herman Teirlinck op 20 januari. Hij wil graag bewijzen dat er méér waar is in zijn boeken dan gebruikelijk is in romans. 

i.s.m. Davidsfonds

 

IN DE PERS

‘Koen Peeters schreef met Georges een bijzonder persoonlijk boek’ – De Morgen, dd 30.9.23

‘Georges van Koen Peeters: een naam als rode draad’ – De Tijd, dd 22.9.23