Wanneer: Dinsdag 12 december 2017 (20.00 – 21.30)
Waar: De Studio / salon, Maarschalk Gerardstraat 4 2000 Antwerpen

Wie was Herman Teirlinck? Hoog tijd om, 50 jaar na zijn overlijden, een nieuwe generatie te laten kennismaken met deze godfather van het Vlaamse theater èn de oprichter van de legendarische Studio Herman Teirlinck. In het knusse salon van de studio kunt u, nippend aan een glas wijn, luisteren naar unieke live getuigenissen. Daarna vertonen we de film van de Vlaamse filmpionier Henri Storck over Herman Teirlinck in de gloednieuwe bioscoop van de studio. Èn kunt u via het audioparcours ‘De stemmen van de studio’ wandelen door dit huis met vele kamers en in de geschiedenis van de studio duiken, aan de hand van anekdotes, geheimen en verhalen die inmiddels beroemde ex-studenten u in het oor fluisteren.

Meer info: https://www.destudio.com/production/10103/herman-teirlinck-in-woord-en-beeld