Wanneer: Zaterdag 11 november 2017 (15.00 – 18.00)
Waar: Huis van Herman Teirlinck

Met: François Beukelaers, Jan Decleir, Inge Paulussen, Dirk Roofthooft, Ann Tuts, Hilde Uitterlinden, Lucas Vandervost.

Zeven topacteurs lezen fragmenten voor uit het veelzijdige oeuvre van hun geliefde meester. Een unieke hommage voor een uniek figuur, 50 jaar na zijn overlijden. Een ideale gelegenheid om Teirlincks huis en tuin te bezoeken, en te luisteren naar de prachtige stemmen van acteurs die Teirlinck zelf nog hebben gekend, of een opleiding volgden op de legendarische Studio Herman Teirlinck. Brouwerij 3 Fonteinen schenkt zijn wereldvermaarde Lambik en Oude Geuze. De plaatsen zijn beperkt, wees er tijdig bij!

15.00    Jan Decleir
15.30    Hilde Uitterlinden en François Beukelaers
16.15    Ann Tuts en Lucas Vandervost
17.00    Inge Paulussen en Dirk Roofthooft
17.45    Jan Decleir

Bekijk het foto verslag HIER