Word vriend des huizes

Een gemeenschap van vrienden

De opstart van de nieuwe toekomst voor het Huis van Herman Teirlinck, met maar liefst 150 vrienden die zich in het najaar van 2017 op zes weken tijd aansloten, was cruciaal en ronduit hartverwarmend. De vrienden van het huis van Herman Teirlinck ondersteunen de werking door hun betrokkenheid en hun financiële steun. Samen willen we de bijdrage van Herman Teirlinck aan een levendig intellectueel en cultureel klimaat in Vlaanderen op bevlogen wijze verderzetten. Als vriend maakt u deel uit van een exclusief netwerk van cultuurliefhebbers en kunstenaars. We ontvangen u graag als eregast op onze activiteiten waar u via gesprekken, literatuur en cultuurbeleving kunt genieten van schoonheid, en belangrijke actuele uitdagingen in onze samenleving verder kunt verkennen.

Wij nodigen u hierbij uit om uw steun als vriend voor het jaar 2018 te vernieuwen. 

Ook willen we u vragen om 1 vriend aan te brengen: de beste garantie op een zinvolle en kwalitatieve uitbreiding van onze vriendengemeenschap.

Noteer alvast vrijdag 14 december: dan houden we een avond exclusief voor vrienden. Een uitgelezen moment om elkaar te ontmoeten, te luisteren naar mooie teksten, een glas te drinken en kennis te maken met nieuwe vrienden.

Net als in 2017 ontvangt u dan ook een nieuwe, speciaal voor de vrienden genummerde kleine en fijne publicatie. Een tweede collectors item! Indien u geen bezwaar heeft, vermelden we graag uw naam opnieuw in de publicatie, alsook op de website.

Noteer ook:

Zomerweekend op 25 en 26 augustus in het teken van Stijn Streuvels: Zie http://www.huisvanhermanteirlinck.be/programma/
Herfstweekend op 27 en 28 oktober in het teken van de Belgische Nobelprijswinnaar Maurice Maeterlinck.
Wintervuur op 15 en 16 december met de hoogtepunten van het voorbije jaar.

Praktisch

U wordt ‘Vriend van het huis van Herman Teirlinck 2018’ in één eenvoudige stap: U vult het inschrijvingsformulier in: http://www.huisvanhermanteirlinck.be/vrienden-2018

Kunstenaars die meewerken aan het programma in 2018

Eugène Bervoets, Fikry El Azzouzi, Stefan Hertmans, Chris Lomme, Hilde Van Mieghem, Erwin Mortier, Koen Peeters, Dirk Roofthooft, Lize Spit, Peter Theunynck, Walter Van den Broeck, Toon Brees en vele anderen verlenen hun medewerking aan de activiteiten van Het huis van Herman Teirlinck in 2018.

Oprichters

Sigrid Bousset en Hugo De Greef. Mede-oprichters: Eddy Deknopper, Johnny Maeschalck, David Van Reybrouck, Herman Van Rompuy, Saïda Sakali en Lieve Verplancke.

Contact: christel.dusoleil@hthuis.be  – 0474.920112

Vrienden van het huis van Herman Teirlinck 2018

Luc Deconinck en Trees Cousement
Koen Platteau
Rosette Demunter
Pol Hoste
Pauwel Hertmans
Stefan Hertmans
Olivier Lesceu en Catherine Bernard
Verjans Barbier
Bernard Catrysse Flanders Center
Marie-Paule Quix
Steph Feremans
Jef Dewit
Ineke Crijns
Els Van de Perre en David D’Hooghe
Chantal De Smet
Gero De Greef
Patrick De Becker
Marcel-Yvonne Bovri-Van Beers